fbpx

Få 50.000 kr. til markedsføring!

Fairvækst

Ansøg om Vækstpakken

Ansøg om tilskud på 50.000 kr. til markedsføring

Hvert år udlodder vi markedsføring til en værdi af 400.000 kr.

Det kalder vi Fairvækst

Fairvækst er et koncept vi har udviklet for at hjælpe iværksættere med at komme ud over rampen og vækste deres drømme til en profitabel forretning.

Hvert kvartal udvælger vi 2 vækstpotentialer til at modtage vores vækstpakke som består af hjælp og rådgivning til en samlet værdi af 50.000 kr.

For at blive taget i betragtning skal du sende os en ansøgning via formularen her på siden. Vi vil rigtig gerne høre lidt om dig som person samt din forretning og dine ambitioner.

I hvert kvartal vi går ind i, udvælger vi de 2 virksomheder vi ser bedst vækstpotentiale i, og som vi mener at vi kan gå ind og gøre en forskel for.

Læs venligst nedenstående grundigt igennem, samt FAQ sektionen inden du ansøger.

20240202054012djsQ

Ansøgningsrunde

Det hele starter med en ansøgning. Vi ser gerne at du bruger god tid på din ansøgning så vi bedst muligt kan sætte os ind i din situation, og forstå dine drømme og behov for vores hjælp til markedsføringen.

Ansøgningsfrister:

2. kvartal 2024:
Ansøgningsfristen er d. 15. marts 2024

3. kvartal 2024:
Ansøgningsfristen er d. 15. juni 2024

4. kvartal 2024:
Ansøgningsfristen er d. 15. september 2024

Beslutningsproces

Når ansøgningsfristen er nået, gennemgår vi alle ansøgninger grundigt. Vi kan finde på at kontakte dig hvis vi har brug for yderligere fra dig, eller hvis vi har spørgsmål til din ansøgning generelt.

Vi udvælger 2 vækstpotentialer som vil blive kontaktet med henblik på et indledende møde hvor vi får aftalt hvordan det hele skal forløbe sig. 

Vækstforløbet

Vækstforløbet starter med et møde hvor vi får klarlagt dine mål og ambitioner. Vi får lagt en strategi for hvordan vi får eksekveret strategien i fællesskab, og så går vi i gang med at levere de aftalte produkter i vækstpakken.

Forløbet er et samspil, og vi er hele tiden i løbende dialog i form af løbende møder omkring hvordan det hele forløber sig.

Afslutning

Når de 3 måneder er gået, vil vi afholde et afsluttende møde omkring hele forløbet. Du vil samtidig modtage en masse guldkorn som du kan tage med dig på din videre rejse mod vækst af din virksomhed.

FAQ om Fairvækst

Fairvækst er et koncept designet til at støtte iværksættere i deres vækstrejse. Gennem vores vækstpakker tilbyder vi hjælp og rådgivning til en værdi af 50.000 kr. til to virksomheder hvert kvartal, for at hjælpe dem med at udvikle deres forretning og realisere deres drømme.

Vi forventer at du rigtig gerne vil gøre hvad der skal til for at vækste. Vi kan ikke løfte din forretning alene. Det kræver et løbende samspil at omsætte vores specialer til værdi i din virksomhed, og derfor forventer vi selvfølgelig at du har det engagement og drive der skal til for at vi kan samarbejde omkring vækstpakken.

Vi leder primært efter soloselvstændige og små virksomheder.

Vi vil typisk ikke vælge dig hvis du har startet din virksomhed i går, og ikke har nogen klare idéer om hvad du vil, og hvordan du vil nå dertil.

Vi vil gerne samarbejde med personer der har en klar forestilling om hvad de gerne vil opnå med deres virksomhed, og måske selv har forsøgt i nogen tid uden held.

Så har vi et grundlag at arbejde ud fra.

For at ansøge om vækstpakken, skal du sende en ansøgning via formularen her på siden. Det er vigtigt, at du bruger tid på din ansøgning og beskriver dine mål og ambitioner, så vi kan forstå din situation og dine behov for markedsføring.

2. kvartal 2024:
Ansøgningsfristen er d. 15. marts 2024

3. kvartal 2024:
Ansøgningsfristen er d. 15. juni 2024

4. kvartal 2024:
Ansøgningsfristen er d. 15. september 2024

Ja, du kan altid ansøge igen i næste ansøgningsrunde!

Det er generelt noget vi anbefaler og opfordrer alle til at gøre hvis de ikke er blevet udvalgt til at modtage vækstpakken.

Du skal som udgangspunkt ikke bruge en eneste kroner i forbindelse med vores hjælp, med mindre vi i fællesskab aftaler at der skal bruges ressourcer på betalt annoncering. I dette tilfælde vil du selv afholde annonceudgifterne. 

Vi tilbyder dig vores hjælp i form af arbejdskraft, strategiplanlægning og løbende opfølgning. Denne hjælp er beregnet til en samlet værdi af 50.000 kr., og det ville være prisen hvis du skulle ud og købe denne hjælp selv.

Efter ansøgningsfristen vil vi gennemgå alle ansøgninger grundigt. Vi kan kontakte dig for yderligere information eller for at stille spørgsmål til din ansøgning. Herefter udvælger vi to virksomheder, som vil blive kontaktet for et indledende møde.

Vækstforløbet starter med et møde, hvor vi sammen klarlægger dine mål og ambitioner. Vi lægger en strategi for eksekvering, og så starter arbejdet med at levere produkterne i vækstpakken. Hele forløbet er et samspil med løbende dialog og møder for at sikre, at alt forløber som planlagt.

Vækstforløbet afsluttes med et møde efter de tre måneder, hvor vi evaluerer hele forløbet. Du vil modtage feedback og værdifulde råd, som du kan tage med dig i din fortsatte vækstrejse.

Vi sørger for at klæde dig dig bedst muligt på til selv at skulle håndtere din digitale markedsføring efter forløbet er endt.

Det kan for nogen være en uoverkommelig opgave, og i nogen tilfælde vælger de at blive betalende kunder ved os og bruge os til at hjælpe dem efterfølgende med deres markedsføring. Det er dog helt uforpligtende.

Er du klar til at ansøge?

Klik på knappen herunder, så bliver du sendt videre til vores ansøgningsside hvor du kan udfylde og indsende din ansøgning. Vi glæder os til at høre fra dig!

Specialer

Optimering

Værktøjer

Om os