Om Fairweb

Vælg et web- og marketingbureau med ro i maven

Et helstøbt web- og marketingbureau

Hos Fairweb fokuserer vi på at hjælpe vores kunder med at nå deres målgruppe gennem online markedsføring. Hermed sætter vi vores energi ind på at sørge for, at du får et effektivt udbytte af din investering hos os. Vi er en mindre konsulentvirksomhed bosat i hjertet af naturskønne Silkeborg med kort afstand til tog- og busstation. Selvom dette er vores hjem, er vi lige så ofte ude af huset for at besøge vores kunder på deres hjemmebane, for at rådgive dem om deres online tilstedeværelse.

Fair vilkår og faste priser

Vink farvel til lange bindingsperioder og opsigelsesvarsler, skjulte gebyrer og høje priser. Hele vores kerneforretning er bygget op om at det skal være så gennemsigtigt og fair for dig som kunde som overhoved muligt. Det gør vi med fair vilkår og faste priser.

Vi går ind for ærlighed og 0% bullshit, for når du som kunde kan have fuldstændig ro i maven når du laver en aftale med os, så ved vi, at vi har opnået vores mål om at skabe tillid og tryghed i vores samarbejde. Vores engagement i ærlig kommunikation og total gennemsigtighed betyder, at du kan være sikker på, at vi altid leverer det, vi lover, og at dine forventninger vil blive opfyldt med dedikation og integritet.

Mange års erfaring

Gennem tiden har vi hjulpet mere end 500 virksomheder med deres online markedsføring. Vi har rådgivet et utal af forskellige typer virksomheder – så vi kan helt sikkert også hjælpe dig med din! Vores store erfaring i branchen gør, at du som kunde er sikret professionel og opdateret rådgivning. 

Start med en uforpligtende dialog

Første skridt er at tage en indledende dialog med os. Lad os forstå din forretning, dine behov og lad os se om det kan blive til et match. Det er gratis og uforpligtende.

Referencer

Skal du også være en af vores mange glade kunder?