SEO

Kom ud af digitalt mørke og ind i rampelyset med effektiv SEO

Ingen komplicerede og dyre aftaler...

Fra 1.500,- /md.

Dette skal du vide om SEO

Hvad er ... SEO?

Med en SEO-strategi arbejder vi med din hjemmeside ud fra en lang række tekniske parametre. Vi optimerer dit indhold ud fra nøje udvalgte søgeord, og vi optimerer de tekniske aspekter af din hjemmeside.

Formålet med at lave SEO arbejde er, at få bedre placeringer på Google når dine potentielle kunder søger efter det du tilbyder.

Hvordan kan du få udbytte af ... SEO?

Ved at eksekvere en SEO-strategi kan du øge din online synlighed markant. Dette fører til øget trafik til din hjemmeside, flere henvendelser og flere kunder i butikken.

Med nøje valgte søgeord, optimeret indhold og teknisk forbedring af websiden kan du opnå højere placeringer på Google.

Hvad kan du forvente af ... SEO?

Du kan forvente bedre resultater på Google. Du skal væbne sig med tålmodighed. Du ser ikke resultater fra dag til dag, og det kan ofte tage måneder før dine resultater på Google forbedres.

Det er en proces som ikke kan eller skal fremskyndes, og det er samtidig et stykke arbejde der er vigtigt at holde ved lige selv når de gode resultater er opnået – ellers mister du dem igen.

Der er ingen bureauer der kan love 1. plads placeringer, og det gør vi heller ikke. Men vi arbejder benhårdt for at nå dertil, og det har vi haft rigtig god succes med hos 100-vis af kunder.

Hvad kræver vi af ... dig?

Når vi indgår et SEO-samarbejde med dig, har vi brug for din hjælp til at forstå hvem dine kunder er, hvilke produkter du tilbyder, og hvilke ønsker og forventninger du selv har til samarbejdet.

Vi kommer også løbende til at være i dialog med dig omkring arbejdet og du kan forvente at vi løbende kommer med spørgsmål og anbefalinger til hvordan du og vi skal gribe arbejdet an.

Success med online markedsføring kan ikke outsources. Man bliver nødt til selv aktivt at være en del af det – når det så er sagt skal vi nok tage det hårde slæb 😉 

Kan du selv lave SEO?

Det er vigtigt at nævne at der ikke findes nogen facitliste for at skabe gode resultater med SEO. Man arbejder ud fra best practices og konstant løbende analyse og optimering. Man prøver ting af, ser effekten af det, og justerer løbende.

Når det så er sagt, er netop best practices indenfor SEO noget som alle med en hjemmeside bør kende til. For bare det at skrive en hjemmeside tekst, er ikke bare lige til hvis man i hvert fald skal have SEO med i det.

Mange tror at det er vigtigt at kende til en masse tricks for hvordan man pleaser Google, og dermed får en god placering – men virkeligheden er en anden. Det vigtigste er at tænke den besøgende først.

Du skal altid have fokus på hvordan du gør tingene så brugervenlige, intuitive og informerende for den besøgen som mulig – for det er i virkeligheden det (og naturligvis også en masse tekniske ting) som Google kigger mest på.  

Sværhedsgrad

Planlægning
Søgeordsanalyse
Eksekvering
Teknisk optimering
Content optimering
Vedligehold
Løbende optimering og linkbuilding

Book et gratis møde

Vil du gerne vide mere om hvordan vi kan hjælpe dig med en effektiv SEO-strategi? Udfyld formularen her, så bliver du kontaktet af en af vores SEO-specialister!

Referencer

Skal du også være en af vores mange glade kunder?