Velkommen Til FairWeb

Hos FairWeb udvikler, hoster og supporter vi skræddersyede interne systemer, som spiller sammen med dine eksisterende løsninger og mindsker risikoen for ”flaskehalse” i jeres virksomhed. 

FairWeb finder roden til problemerne og hjælper dig med at løse dem. 

Har din virksomhed brug for et nyt webbaseret system som optimerer arbejdsprocesser og arbejder sammen med eksisterende interne systemer, som f.eks. webshop, intranet, tidsstyring, fildeling, kalender? Så er FairWeb din leverandør.

Vi befinder os i en tid, hvor IT er et uundværligt redskab til en virksomheds daglige drift. Kravene til styresystemer bliver større og større, som virksomhedernes arbejdsprocesser bliver mere og mere avancerede. Hvis blot én afdeling ikke har IT-systemerne i orden, vil det påvirke resten af virksomheden. 

Hos FairWeb tilbyder vi support til at hjælpe med det tunge læs. Dette kunne være vedligeholdelse- og hosting af hjemmesider, udvikling af en applikation, oprettelse af blog mm. 

Host er et engelsk ord der betyder vært. I forbindelse med IT taler man om hosting I forbindelse med at have sin webside på et webhotel hos en ekstern udbyder – hvor udbyderen her er FairWeb.

Har du et specifikt område, du ønsker support til, så kontakt os.

Det kan vi gøre for dig

Webudvikling vi hjælper dig med at skabe avancerede webapplikationer, der er brugervenlige og tidssvarende. Konsulentarbejde vi har mange års erfaring med administration og opsætning af servere og kan yde support til Windows, Mac og Linux.
UI Design har dit website brug for en overhaling? Hos FairWeb kan vi levere flotte, brugervenlige designs i CSS3/HTML5 Hosting i vores hostingcenter er dit site i trygge hænder. Vi tilbyder også virtuelle maskiner i et VMware miljø.
Smartphone Apps vi har erfaring med udvkling og design af apps til blandt andet Android og Apple iOS. Domæneregistrering vi tilbyder registrering af domænenavne, f.eks. .com, .net og .dk.

Sprog:

Om FairWeb

FairWeb laver professionelle webløsninger- og applikationer samt mobile apps.

Firmaet blev stiftet i 2003 og blev i 2007 ændret til et anpartsselskab.

1. juli 2014 blev firmaet opkøbt, og er i dag en del af AM-Online og AM-Gruppen

Anmeldelser

TrustPilot

Læs anmeldelser.

Facebook

Twitter