Om os

Selv den længste rejse starter med et skridt

FairWeb er et Full-service webbureau, der leverer skræddersyede webløsninger. Virksomheden blev grundlagt af Jesper Grann Laursen i 2003 og blev i 2007 ændret til et anpartsselskab. Med over 10 års erfaring indenfor IT, har virksomheden efterhånden fået etableret sig godt på markedet.

Juli 2014 blev firmaet opkøbt af AM-Online, som en del af AM Gruppen A/S.

Hellere lille og vågen end stor og doven

FairWeb Aps er en lille virksomhed på 4 medarbejdere. Virksomheden udvikler- hoster- og vedligeholder skræddersyede interne web-systemer. Disse systemer spiller sammen med kundens eksisterende løsninger. Ud over de fire medarbejdere, har FairWeb et kompetent netværk, som virksomheden flittigt anvender.

Af liden gnist kommer ofte stor ild

FairWebs Vision er at være Danmarks mest pålidelige Webbureau indenfor kundeservice og support af Web-systemer.

En last, man gerne bærer, mærker man ikke.

Hos FairWeb findes der kun ansatte som brænder for det de laver. Dette betyder også at medarbejderne gerne vil give en ekstra hånd, hvis der er brug for dette. 

"Jeg kan med stor fornøjelse erklære at FairWeb er den bedste arbejdsplads som jeg har været på. Gennem årene har jeg haft en stor variation af arbejdspladser - herunder store internationale virksomheder. Men FairWeb slår dem alle. Virksomheden består af det perfekte mix mellem et professionelt arbejdsmiljø samt sociale og udadvendte kollegaer." - Jakob Brødsgaard Boye, Praktikant 

Når hjertet er let, er vejen kort.

Vi ønsker ikke at skrive side op og side ned med information. Vi har istedet valgt at give læseren et hurtigt og overskueligt overblik, over virksomhedens værdigrundlag gennem nogle få eksempler:

Værdier 

Kunden er KONGEN - At kunden får dækket sine behov er vores allerhøjeste prioritet hos FairWeb. Dette bliver gjort via 100% dedikation fra vores medarbejdere.

Netværk - Man skal ikke "lade sig narre" af virksomhedens størrelse! Ud over de ansatte hos FairWeb, har virksomheden "et hav" af professionelle kontakter. Vi anvender disse kontakter til de større projekter.

Fleksibilitet - At være en lille virksomhed har sine fordele. FairWeb kan vrides og bøjes til netop at tilpasse sig kundens alternative og specifikke ønsker. Dette har ofte resulteret i tætte forhold til kunderne. 

Know-how - "Tørsten kan ikke slukkes", når det kommer til at "skrabe" viden til sig. Selv om FairWeb har over 10 års know-how, holder virksomheden sig opdateret over de nye trends som udvikler sig på markedet. 

Brugervenlighed - FairWeb er meget optaget af, at deres produkter er brugervenlige. Virksomheden ønsker, at det ikke kun er IT-kyndige som kan bruge produkterne, men også folk som ikke er trygge ved at anvende computere i deres daglige drift. 

Passion for vores kunder - Hos FairWeb betragter vi os selv som en forlænget arm af kundens virksomhed. Derfor er vi først tilfredse med vores arbejde når kunden er tilfreds. 

Ansatte

Anders Busk-Jepsen

Programmør

Mail: anders(at)fairweb.dk

Daniel Foght Jensen

Programmør

Mail: dfj(at)am-online.dk


Sprog:

Om FairWeb

FairWeb laver professionelle webløsninger- og applikationer samt mobile apps.

Firmaet blev stiftet i 2003 og blev i 2007 ændret til et anpartsselskab.

1. juli 2014 blev firmaet opkøbt, og er i dag en del af AM-Online og AM-Gruppen

Anmeldelser

TrustPilot

Læs anmeldelser.

Facebook

Twitter